Marjapuodin rekry kesälle 2022 on alkanut.

Kaikki pisteemme eivät ole vielä vahvistuneet. Haku on ensin auki Helsingin, Espoon ja Vantaan kojuille.

 Nopeus on valttia, teemme valintoja koko ajan. Otamme huomioon vain lomakkeen kautta tulleet hakemukset, eli klikkaa tästä lomakkeeseen: https://forms.gle/337U2C8BZt1u63kg8

Haemme työntekijöitä seuraavin kriteerein (vaihtoehdot A tai B):

A.

  • Olet joko vantaalainen vuosina 2004-2007 syntynyt tai espoolainen vuosina 2003-2007 syntynyt.
  • Olet valmis työskentelemään kaupungin kesäseteliehtojen mukaisesti.

B.

  • Olet vähintään 18-vuotias ja omaat mielellään jo vähän työkokemusta. Sinulla on mieluusti B-ajokortti.
  • Olet käytössä koko marjakauden, toukokuussa perjantaisin ja lauantaisin (myös aamu) ja pitkälle kesään.

Tälläistä on asiakaspalvelutyö Marjapuodin kojuilla:

Työskentely tapahtuu pääosin ulkona marjojen ja kukkien ympäröimänä. Arkisin työ sijoittuu klo 7-19 välille, lauantaisin klo 8-16 välille, sunnuntaisin kojut ovat kiinni. Päivittäinen työaika on vähintään 4 tuntia, maksimissaan 8 tuntia. Hakaniemen torilla vuorot alkavat porrastetusti klo 7 alkaen ja päättyvät klo 15-16. Torilla myyjiä on pääsääntöisesti useampi kiireisinä ajankohtina. Kauppojen edessä olevilla kojuilla työskennellään pääosin yksin, aamuvuoro alkaa klo 8-9 ja iltavuoro päättyy klo 18-19. Lauantaisin olemme auki maksimissaan klo 16 asti. Juhannusviikolla ( vk 25) edellytämme, että kaikki työntekijämme ovat käytössä torstaina 23.6. Perjantaina 24.6. kojut sulkeutuvat tavallista aiemmin ja lauantaina sekä sunnuntaina kojut ovat suljettu.

Työn alkamis- ja päättymisajankohta selviää kauden aikana. Sääolosuhteet vaikuttavat marjojen saatavuuteen ja siihen, kuinka monta myyntipistettä on auki minäkin ajankohtana. Pääsääntöisesti toukokuussa on auki muutama myyntipiste perjantaisin ja lauantaisin. Kesä – ja heinäkuussa kaikki pisteet on auki. Pisimmillään työtä on tarjolla elokuun loppuun.

Alan luonteen johdosta emme pysty kilpailemaan suurimmilla palkoilla. Sen sijaan työn sisältö on työntekijöidemme mukaan hauskaa, vaihtelevaa, monipuolista ja siinä saa vapautta sekä vastuutta. Torimyynti antaa erittäin hyvät myyntitaidot ja keinot pärjätä hektisissä asiakaspalvelutilanteissa. Pitkäaikaiset työntekijämme ovat työn antamilla eväillä sijoittuneet hyvin niin opiskelu- kuin työmaailmassa. Palkkaukseen vaikuttaa työntekijän ikä, työkokemus, koulutus ja tehtävät. 

Työpäivä kojulla sisältää asiakaspalvelun lisäksi paljon muita tehtäviä kuten tuotteiden esillepanoa, marjojen kauppakestävyyden jatkuvaa tarkkailua, myyntikylttien tekoa, siivousta ja valokuvausta ja videointia Marjapuodin sosiaalisen median kanaviin. Iltavuorossa tuotteet pakataan, mutta esimerkiksi telttojen purku ei kuulu asiakaspalvelijan työnkuvaan.