Töihin marjapuodille

Marjapuodin rekry kesälle 2022 SULKEUTUNUT.

Vapaita työharjottelupaikkoja (etänä / myymälässä) voi kysyä.

Tälläistä on asiakaspalvelutyö Marjapuodin kojuilla:

Työskentely tapahtuu pääosin ulkona marjojen ja kukkien ympäröimänä. Arkisin työ sijoittuu klo 7-19 välille, lauantaisin klo 8-14 välille, sunnuntaisin kojut ovat kiinni. Päivittäinen työaika on vähintään 4 tuntia, maksimissaan 8 tuntia. Hakaniemen torilla vuorot alkavat porrastetusti klo 7 alkaen ja päättyvät klo 15-16. Torilla myyjiä on pääsääntöisesti useampi kiireisinä ajankohtina. Kauppojen edessä olevilla kojuilla työskennellään pääosin yksin, aamuvuoro alkaa klo 8-9 ja iltavuoro päättyy klo 18-19. Lauantaisin olemme auki maksimissaan klo 16 asti. Juhannusviikolla perjantaina 24.6. kojut sulkeutuvat tavallista aiemmin ja lauantaina sekä sunnuntaina kojut ovat suljettu.

Työn alkamis- ja päättymisajankohta selviää kauden aikana. Sääolosuhteet vaikuttavat marjojen saatavuuteen ja siihen, kuinka monta myyntipistettä on auki minäkin ajankohtana. Pääsääntöisesti toukokuussa on auki muutama myyntipiste perjantaisin ja lauantaisin. Kesä – ja heinäkuussa kaikki pisteet on auki. Pisimmillään kojuilla työtä on tarjolla elokuun loppuun.

Käytössämme on kioskimyyjän TES, joten palkkamme on kilpailukykyinen moneen toimijaan nähden. Työn sisältö on työntekijöidemme mukaan hauskaa, vaihtelevaa, monipuolista ja siinä saa vapautta sekä vastuutta. Torimyynti antaa erittäin hyvät myyntitaidot ja keinot pärjätä hektisissä asiakaspalvelutilanteissa. Pitkäaikaiset työntekijämme ovat työn antamilla eväillä sijoittuneet hyvin niin opiskelu- kuin työmaailmassa. Palkkaukseen vaikuttaa työntekijän ikä, työkokemus, koulutus ja tehtävät.

Työpäivä kojulla sisältää asiakaspalvelun lisäksi paljon muita tehtäviä kuten tuotteiden esillepanoa, marjojen kauppakestävyyden jatkuvaa tarkkailua, myyntikylttien tekoa, siivousta ja valokuvausta ja videointia Marjapuodin sosiaalisen median kanaviin. Iltavuorossa tuotteet pakataan, mutta esimerkiksi telttojen purku ei kuulu asiakaspalvelijan työnkuvaan.

Aina tuoreet marjat ja mehut