Mansikat, vadelmat ja muut tuoreet marjat sekä vihannekset toimitettuina noutopisteille ja kotiin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Tampereella.

Marjataxi toimittaa valikoituja marjoja ja vihanneksia maksutta useisiin noutopisteisiin. Tilauksen voit tehdä suoraan näiden sivujen Kauppa-osiossa. Noutopisteen eli pysäkin voit valita lukuisista vaihtoehdoista, jotka vaihtelevat hieman ajankohdan mukaan. Marjataxin reitit ja aikataulut löydät sivulta AIKATAULUT.

KOTIINKULJETUS

Marjataxin kotiinkuljetus Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella, kuljetuksen hinta 9.90€. Minimitilaus 40€. Toimitusalue Kehä 3 eteläpuoli. Kehä 3 pohjoispuolelle väh. 100€ tilaukset 9.90€ toimitusmaksulla. Muilla paikkakunnilla sopimuksen mukaan. Tilauksen tekemisen jälkeen otamme yhteyttä toimituksen sopimiseksi. 

TURVALLISUUS COVID-19 VIRUKSEEN LIITTYEN

Teemme toimituksia myös täysin ilman kontaktia esim. kotiovelle.

Tuotteisiin ei koske jakelijan lisäksi muu kuin tilaaja eli kontakteja on erittäin vähän. 

Jakelut ovat aina ulkotilassa, jossa pystyy helposti olla etäällä. Noudatamme aina erityistä huolellisuutta puhtaudessa, tässä tilanteessa vielä normaalia enemmän. Ohjeistamme kaikkia tilaajia huolellisesti.


Viisi syytä valita Marjataxi: 

Edullisuus

Hintamme ovat kilpailukykyiset suurten tilausmäärien ansiosta. 

Ilmainen toimitus 

Toimitamme marjat ja vihannekset noutopisteisiimme maksutta.

Tuoreus

Tuoreuden takaa tuotteiden toimittaminen suoraan tiloilta. Teemme yhteistyötä suomalaisten, valikoitujen, pitkän linjan perhetilojen kanssa. Kaikki ulkomaalta tulevat marjat tulevat tuoreeltaan kylmärahdilla. 

Helppous

Tilausten tekeminen nettikaupassamme on nopeaa ja helppoa. Toimitamme tilaukset lukuisiin noutopisteisiin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla maksutta. Voit myös tehdä ennakkotilauksen kesätoreillemme tai kotiin Karkkilaan, Vihtiin ja Nummelaan. Toimitamme muutaman kerran kesässä tuotteita myös Hyvinkäälle, Forssaan ja Humppilaan. Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

Ympäristöystävällisyys

Yksittäisten tilausten kerääminen ja toimittaminen keskitettyihin noutopisteisiin yksittäisten toimitusten sijaan vähentää kuljetuksia. 

Tilaa siis jo tänään ja pääset pian nauttimaan laadukkaista marjoista ja vihanneksista!