Mansikat, vadelmat ja muut tuoreet marjat sekä vihannekset toimitettuina maksutta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Marjataxi toimittaa kesäisin valikoituja tuoreita marjoja ja vihanneksia maksutta useisiin noutopisteisiin. Tilauksen voit tehdä suoraan näiden sivujen Kauppa-osiossa. Noutopisteen voit valita lukuisista vaihtoehdoista, jotka vaihtelevat hieman viikottain.

AJANKOHTAISTA

MARJATAXI ON TAUOLLA JA JATKAA KEVÄÄLLÄ 2020. TUOTTEITA SAAT LÄHIRUOKAPIIRI LÄHIHERKKU JAKELUISTA, TUTUSTU: https://holvi.com/shop/lahiherkku/

Viisi syytä valita Marjataxi:

Edullisuus

Hintamme ovat kilpailukykyiset suurten tilausmäärien ansiosta. 

Ilmainen toimitus 

Toimitamme marjat ja vihannekset noutopisteisiimme maksutta ja kotiinkuljetuksen saa kaupan päälle yli kymmenen laatikon tilauksiin.

Tuoreus

Tuoreuden takaa tuotteiden toimittaminen suoraan tiloilta. Teemme yhteistyötä suomalaisten, valikoitujen, pitkän linjan perhetilojen kanssa. Kaikki ulkomaalta tulevat marjat tulevat tuoreeltaan kylmärahdilla. 

Helppous

Tilausten tekeminen nettikaupassamme on nopeaa ja helppoa. Toimitamme tilaukset lukuisiin noutopisteisiin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla maksutta. Voit myös tehdä ennakkotilauksen kesätoreillemme tai kotiin Karkkilaan, Vihtiin ja Nummelaan. Toimitamme muutaman kerran kesässä tuotteita myös Hyvinkäälle, Forssaan ja Humppilaan. Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

Ympäristöystävällisyys

Yksittäisten tilausten kerääminen ja toimittaminen keskitettyihin noutopisteisiin yksittäisten toimitusten sijaan vähentää kuljetuksia. 

Tilaa siis jo tänään ja pääset pian nauttimaan tuoreista marjoista ja vihanneksista!