Marjataxi

Mansikat, vadelmat ja muut tuoreet marjat sekä vihannekset toimitettuina noutopisteille ja kotiin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Tampereella.

Kotiinkuljetus

Marjataxin kotiinkuljetus Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella, kuljetuksen hinta 9.90€. Minimitilaus 40€. Toimitusalue Kehä 3 eteläpuoli.

Kehä 3 pohjoispuolelle väh. 100€ tilaukset 9.90€ toimitusmaksulla. Muilla paikkakunnilla sopimuksen mukaan. Tilauksen tekemisen jälkeen otamme yhteyttä toimituksen sopimiseksi.

Viisi syytä valita Marjataksi

Edullisuus

Hintamme ovat kilpailukykyiset suurten tilausmäärien ansiosta.

Ilmainen toimitus

Toimitamme marjat ja vihannekset noutopisteisiimme maksutta.

Tuoreus

Tuoreuden takaa tuotteiden toimittaminen suoraan tiloilta. Teemme yhteistyötä suomalaisten, valikoitujen, pitkän linjan perhetilojen kanssa. Kaikki ulkomaalta tulevat marjat tulevat tuoreeltaan kylmärahdilla.

Helppous

Tilausten tekeminen nettikaupassamme on nopeaa ja helppoa. Toimitamme tilaukset lukuisiin noutopisteisiin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla maksutta. Voit myös tehdä ennakkotilauksen kesätoreillemme tai kotiin Karkkilaan, Vihtiin ja Nummelaan. Toimitamme muutaman kerran kesässä tuotteita myös Hyvinkäälle, Forssaan ja Humppilaan. Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

Ympäristöystävällisyys

Yksittäisten tilausten kerääminen ja toimittaminen keskitettyihin noutopisteisiin yksittäisten toimitusten sijaan vähentää kuljetuksia.

Tilaa siis jo tänään ja pääset pian nauttimaan laadukkaista marjoista ja vihanneksista!

Aina tuoreet marjat ja mehut