Terms & Conditions

1. Yleiset ehdot

Verkkokaupassa marjoja myy AUVCO Oy 2259018-7. Tuotteita myydään vain täysi-ikäisille henkilöille.Myyjällä on oikeus muuttaa toimitusehtoja, hintoja ja myytäviä tuotteita. 

2. Henkilötiedot ja niiden käsittely

Tuotteita voi tilata ilman rekisteröitymistä. Hyväksymällä toimitusehdot tilauksen yhteydessä asiakas kuitenkin antaa suostumuksensa, että Marjapuoti rekisteröi henkilötiedot tuotteiden toimitusta varten asiakasrekisteriinsä.

Tilauksen yhteydessä pyydettävät tiedot ovat kaikki pakollisia, ja niiden antaminen on edellytys tilaukselle. Pakollisia tietoja ovat mm. nimi, puhelinnumero ja sähköposti.

Asiakas vakuuttaa, että hänen antamansa tiedot ovat totuudenmukaiset. Asiakas on velvollinen korvaamaan vahingon tai haitan, joka on aiheutunut tietojen virheellisyydestä.

3. Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %. Hinnat perustuvat arvioon.

Tuotteiden lopullinen hinta vahvistetaan tilaajalle sähköpostitse ennen toimituspäivää, jolloin tilauksen voi vielä perua tai sitä voi muuttaa.

4. Tilaus

Kauppasopimus tulee voimaan ja tilaus on sitova, kun asiakas lähettää tilauksen eteenpäin ja on lähettänyt tilausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilausnumero, tilatut tuotteet ja tilaajan yhteistiedot. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilaaminen edellyttää voimassa olevien toimitusehtojen hyväksymistä.

5. Maksu

Tuotteet maksetaan toimituksen yhteydessä kortilla tai käteisellä.

6. Toimitus

Asiakkaan tehdessä marjatilauksen sivustolta www.marjapuoti.fi hän sitoutuu ostamaan tilaamaansa tuotteet. Tilausvahvistus lähetetään asiakkaalle sähköpostiin. Sopimus on purettava 1 vrk ennen tilauksen sovittua toimitusajankohtaa lähettäämällä sähköposti asiakaspalveluun [email protected]

Verkkokaupassa olevien tuotteiden tilausmahdollisuus perustuu sen hetkiseen varastosaldoon. Mikäli joku tuote on väliaikaisesti loppunut ilmoitetaan tästä erikseen.

7. Tilauksen peruuttaminen

Tilaus on oikeus peruuttaa 1vrk ennen kuin tuote on jätetty kuljetettavaksi ottamalla yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

8. Reklamaatio

Tilaajan tulee tarkastaa ja hyväksyä tuotteet toimituksen yhteydessä. Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen vaihto- ja palautusoikeus päättyy.

9. Vastuu ja muut ehdot

Asiakkaan tulee noudattaa kohtuudella vaadittavaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokaupassa asioidessaan.

Verkkokaupassa esitetyt tuotekuvat tai värit voivat poiketa kuvaus teknisistä syistä jonkin verran todellisesta tuotteesta.

Ylivoimainen este (Force Majeure) Marjapuoti ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus viivästyy tai estyy myyjästä riippumattomien ja odottamattomien seikkojen vuoksi, kuten sodan, luonnonmullistuksen takia, tai yleisesti huonon sään takia, joka aiheuttaa marjojen kypsymisen viivästymisen. Sadon viivästymisestä ollaan aina yhteydessä sähköpostitse asiakkaaseen ja hänen kanssaan sovitaan uusi toimitusajankohta marjojen kypsymisajan puitteissa.

Kauppasopimukseen liittyvät riita-asiat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla myyjän ja asiakkaan välillä. Riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Verkkokaupan asiakaspalvelu [email protected]