Mansikat, vadelmat ja muut marjat toimitettuna Marjataxilla. Marjat kerätään ja toimitaan suoraan tilalta.  Tutustu valikoituihin suomalaisiin perhetiloihin:

Salorannan marjatila, Taivassalo

mansikat toimitettuna helsinki espoo vantaa

Tilalla on viljelty mansikkaa jo yli 30 vuoden ajan. Mansikoiden viljelyssä panostetaan puhtauteen ja laatuun.

Kuluttajan kannalta hyvinkin tärkeä asia on, ettei mansikoita poimita pelloilta suoraan pakkauslaatikoihin, vaan marjat kerätään ensin poiminta-astioihin. Marjat viedään jäähdytyskylmiöön ja vasta jäähtymisen jälkeen ne pakataan pahvilaatikoihin. Näin saavutetaan huomattavasti parempi kuljetuskestävyys, parempi säilyvyys ja laatu. Marjatila on audioitu ja täyttää Laatutarha -ohjeiston vaatimukset, joka on “Puhtaasti kotimainen” -merkin käytön ehtona.

Katinhännän Tila, Vihti

herneet toimitettuna helsinki espoo vantaa

Vihtiläinen pitkänlinjan tila. Pellot on siirtymävaiheessa luomuun. Osa pelloista on jo sertifikoitua luomua, mutta luomuksi tuotteita saa kutsua vasta, kun luomuun siirtymisestä on kulunut viisi vuottta. Tilalta tulee hernettä ja mansikkaa.

Illilän tila, Vihti

Tilalla viljellään mansikat mahdollisimman luonnonmukaisesti. Tilalla panostetaan huolelliseen hoitoon ja hyviin lajikkeisiin, jotta lopputuloksena olisi mahdollisimman maukkaat marjat.

Kivenvääräntila, Kokemäki

mansikka 5kg kotiin

Toisen polven mansikkatila. Tilan isäntä Harri panostaa luonnon makuiseen makeaan mansikkaan.

Kuumalla säällä mansikat poimitaan suoraan kylmäautoon, josta ne lähtevät heti toimitukseen. Kivenvääräntilan mansikoita saa vain Marjapuodilta, ja niitä asiakkaat ovat ympäri pääkaupunkiseutua lähteneet hakemaan Karkkilan torimyynti pisteeltämme jo vuosia.

Mäkelän mansikka, Kesälahti

Mansikat kasvavat puhdasvetisen Pyhjärven ympäröimässä Sarvialon saaressa aurinkoisessa Kesälahden pitäjässä. Sarvisalon ympäristö sekä maaperä ovat suotuisia mansikanviljelyn kannalta.

Sateiden kiertäessä saaren viljelmät kaukaa, on tilalla ollut käytössä jo vuosien ajan tihkukastelu. 

Tilalla on viljelty luonnon makuista mansikkaa jo 1980 luvulta lähtien. Nykyaikaisten viljelymenetelmien ansiosta mansikkaa saadaan Mäkelän tilalta kesäkuun alusta aina lokakuun alkuun.

Saaren marjatila, Paimio

Suomisen perheen marjat viljellään Paimiossa. Aamupäivisin poimitaan mansikkaa, joka suoriltaan laitetaan kylmävarastoon odottamaan kuljetusta tilaajille. Viileänä ja kovana mansikka kestää kuljetuksen paremmin. Saaren marjatilan mansikat ovat tunnettuja loistavasta laadustaan.

Koivistoisen mansikkatila, Vantaa & Kiljava

mansikka kotiin toimitus

Tilan viljelyperinteet alkoivat jo 1950-luvulla Onni Koivistoisen toimesta Nurmijärvellä. Tilan pitkä historia mansikan viljelyssä takaa laadukkaat ja makeat mansikat.

M.Mutikainen, Kesälahti

Mutikainen on mansikanviljelijä jo toisessa polvessa. Mansikkaa viljellään laaja-alaisesti ja tilalta tulee useampi sato kesän aikana.