Terms & Conditions

1. Yleiset ehdot

Marjapuoti.fi varaus sivustolla tuotteita toimittaa AUVCO Oy 2259018-7. AUVCO Oy:lla on oikeus muuttaa toimitusehtoja, hintoja ja tuotteita.

2. Henkilötiedot ja niiden käsittely

Tuotteita voi varata ilman rekisteröitymistä. Hyväksymällä toimitusehdot varauksen yhteydessä tuotteiden varaaja kuitenkin antaa suostumuksensa, että Marjapuoti rekisteröi henkilötiedot tuotteiden toimitusta varten asiakasrekisteriinsä.

Varauksen yhteydessä pyydettävät tiedot ovat kaikki pakollisia, ja niiden antaminen on edellytys tuotteiden toimittamiselle. Pakollisia tietoja ovat nimi, puhelinnumero ja sähköposti.

Tuotteita varannut henkilö vakuuttaa, että hänen antamansa tiedot ovat totuudenmukaiset. Varaaja on velvollinen korvaamaan vahingon tai haitan, joka on aiheutunut tietojen virheellisyydestä.

3. Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %. Hinnat perustuvat arvioon.

Tuotteiden lopullinen hinta vahvistetaan sähköpostitse ennen toimituspäivää, jolloin tilauksen voi vielä perua tai sitä voi muuttaa.

4. Tuotteiden varaaminen

Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varausnumero,  tuotteet ja varaajan yhteystiedot. Vahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista.

Tuotteiden varaaminen edellyttää voimassa olevien toimitusehtojen hyväksymistä.

5. Maksu

Varatut tuotteet maksetaan toimituksen yhteydessä kortilla tai käteisellä.

6. Toimitus

Automaattinen varausvahvistus lähetetään asiakkaalle sähköpostiin. Tuotteita varannut henkilö saa myös toimitusta ennen toisen sähköpostin, jossa kerrotaan milloin varatut tuotteet on saatavilla.

Mikäli joku tuote on väliaikaisesti loppunut ilmoitetaan tästä erikseen.

7. Varauksen peruuttaminen

Varaus on oikeus peruuttaa 1 vrk ennen kuin tuote on jätetty kuljetettavaksi ottamalla yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

8. Reklamaatio

Varaajan tulee tarkastaa ja hyväksyä tuotteet toimituksen yhteydessä. Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen vaihto- ja palautusoikeus päättyy.

9. Vastuu ja muut ehdot

Asiakkaan tulee noudattaa kohtuudella vaadittavaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta varaussivostolla asioidessaan.

Sivustolla esitetyt tuotekuvat tai värit voivat poiketa kuvaus teknisistä syistä jonkin verran todellisesta tuotteesta.

Ylivoimainen este (Force Majeure) Marjapuoti ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus viivästyy tai estyy myyjästä riippumattomien ja odottamattomien seikkojen vuoksi, kuten sodan, luonnonmullistuksen takia, tai yleisesti huonon sään takia, joka aiheuttaa marjojen kypsymisen viivästymisen. Sadon viivästymisestä ollaan aina yhteydessä sähköpostitse asiakkaaseen ja hänen kanssaan sovitaan uusi toimitusajankohta marjojen kypsymisajan puitteissa.

Riita-asiat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla myyjän ja asiakkaan välillä. Riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Marjapuodin asiakaspalvelu [email protected]