Tuotteen tiedot

Ale!

MANSIKKA 5 KG

46.00 42.00

Satokauden 2020 ensimmäiset I-luokan mansikat ISOSSA 5 kilon laatikossa. Tästä mansikat pakastimeen loistavalla hinta-laatusuhteella! Satokauden ensimmäiset mansikat ovat laadultaan parasta mahdollista, maukkaita ja kiinteitä. Korkean laadun ja pienemmän saatavuuden johdosta ensimmäisen poiminnan mansikat ovat hieman hintavampia kuin myöhemmin kesällä myytävät marjat. Nämä mansikat sopivat niin suuhun, kuin pakkaseen!

Marjat tulevat suomalaisilta tarkkaan valikoiduilta perhetiloilta. Suosimme erityisesti tuottajia, joiden kasvatusmenetelmät ovat nykyaikaiset. Tuottajien valinnassa olemme keskittyneet marjojen korkeaan laatuun ja hyvän makuun. Nykyaikaisessa mansikanviljelyssä käytetään mm. biologisesti sallittuja torjuntakeinoja kuten petopunkkia, luonnonmukaista öljyä ehkäisemään marjoja tuhoavia ötököitä ja kimalaisia sekä mehiläisiä. Lue lisää TILAT-osiosta.

Valitse sinua lähinnä oleva noutopiste lukuisista vaihtoehdoista Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla tai sesonkikojultamme.

Vahvistamme reitin ja tarkan aikataulun sähköpostitse ennen toimitusta. Hinta perustuu tämänhetkiseen arvioon ja tilauksen maksu tapahtuu vasta noudon yhteydessä käteisellä tai kortilla.

Osasto:
Qty: