Tuotteen tiedot

Lahjakortti

50.00

Yhteistyö Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n kanssa ?? Hanki Marjapuodin lahjakortti ja tee samalla hyvää.

Jokaista ostettua 50€ lahjakorttia kohti Marjapuoti antaa 5€ arvoisen lahjakortin Hope ry:lle edelleen lahjoitettavaksi. ❤️

Tämä terveellinen lahja ilahduttaa varmasti saajaansa!

Lahjakortin ehdot: Lahjakortti ei voi vaihtaa rahaksi. Ostettu lahjakortti on voimassa 3 kuukautta ostohetkestä. Lahjakortti tulee käyttää kerralla. Lahjakortti käy maksuvälineenä verkkokaupan kautta ennakkoon tilattuihin elintarvikkeisiin (alv 14%). Tilatut tuotteet voi noutaa sovitusti Marjataxin pysäkiltä tai myymälästä tai sopia niille kotiinkuljetuksen. Lahjakorttia ei voi käyttää kuljetusmaksuun. Emme vastaa kadonneista lahjakorteista.

Maksutiedot saat tilauksen tehtyäsi. Lahjakortin saat sähköpostitse, kun tilaus on maksettu. Saat lahjakortin 2-5 arkipäivän kuluessa, siitä kun tilaus on maksettu. Mikäli haluat lahjakortin pian esimerkiksi lahjaksi, kerrothan siitä meille.

Yhteistyöstä on sovittu Hope – Yhdessä & Yhteisesti pääkaupunkiseudun kanssa. Mikäli lahjakortin ostaja haluaa, että luovutamme 5€ lahjoitus lahjakortin Lohjan alueen Hope yhdistykselle, se on sovittavissa.

Osasto: Avainsana tuotteelle
Qty: