AUVISET

Marjapuoti – marjoihin ja kukkiin erikoistunut perheyritys vuodesta 1950

Kolmannen polven perheyrityksemme on vuosia kasvattanut, myynyt ja toimittanut marjoja, vihanneksia ja hedelmiä. Meille kunnia asia on laadukkaat ja puhtaat kotimaiset tuotteet. Yrityksemme juuret ulottuvat 1950-luvun Käpylään, jossa mummomme kukkakauppa Sini sijaitsi. 80-luvulla viljelimme kaikki marjat Vihdissä ja meillä oli myös kanala, mehiläistarha sekä sikala.

Nykyään omaa tuotantoa löytyy mm. omenaa, herukkaa, pihlajanmarjoja, marja-aroniaa, hieman vadelmaa, raparperia, marjamehuja ja hilloja sekä joulukuusia. Myös kokeilussa on ollut useamman vuoden pensasmustikka ja vaihtelevasti mm. kirsikkatomaattia ym. Mustikkaa, kantarellia ja nokkosta keräämme Karkkilan ja Vihdin seudun puhtaasta luonnosta. Kukka-asetelmia ja vihtoja valmistamme käsityönä sesonkien ja tilausten mukaan.

 Hakaniemen torilla olemme palvelleet 38 vuotta. Torin aukioloajat eivät palvele kaikkia asiakkaistamme ja mietimme pitkään, miten voisimme palvella pääkaupunkiseudun asiakkaitamme heille sopivalla tavalla. Kesäkuussa 2017 annoimme Lähiruokapiiri Lähiherkun tilaajille mahdollisuuden tehdä kimppatilauksen tuotteistamme. Lähiruokapiirin jäsen Roosa tiedusteli kimppatilaukseensa muita tilaajia Kallio-ryhmässä. Tilauksia ja kyselyitä jaoista tuli valtavasti!

Marjat edullisesti helsinki

Hyvin nopealla aikataululta toiveiden pohjalta laajensimme toiminta-aluetta.  Aiemmin Marjataxi toimitti Karkkilan, Vihdin, Forssan ja Humppilan alueella tuotteita. Kesäkuusta 2017 alkaen ympäri Helsinkiä, Vantaata, Espoota ja Keravaa.