Ihastuttava kääretorttu resepti

A pleasure to make, these joyously colourful Market Garden summer rolls will bring a smile to your face as you make them – using edible petals and delicate herb leaves in the wrappers gives a finish akin to pressed flowers, making them stand out on any picnic spread. For us, we love that all of the organic vegetables in this plant-based recipe come straight from our Market Garden, picked just when our garden team decide they are at their best.

Ainesosat

Pohja:
Täyte:

Ohje

Vaahdota ensin vispikerma valmiiksi ja laita se sitten jääkaappiin odottamaan. 

Laita uuni lämpiämään (200°c ). Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Laita seoksen joukkoon kuiva-aineet siivilän läpi ripotellen ja varovasti sekoittaen.

Kaada pohja uunipellille ja paista uunissa noin 10 min.

Kumoa pohja suoraan uunista sokeroidulle leivinpaperille ja levitä hilloa pohjalle niin, että pohja peittyy kokonaan. Lisää kermavaahto ja aloita käärimään torttua rullalle leivinpaperin kulmasta. Tortun voi myös koristella kermavaahdolla ja marjoilla! Vinkki jouluun! Voit koristella kääretortun myös nonparelleilla (otsikon kuva).

Seuraatko Marjapuotia jo somessa? Tässä meidän kanavat:

Facebook

Instagram

TikTok

Youtube

Teksti: Julia Sjölund / Marjapuoti

Jaa tämä resepti:

You May Also Like…