Mansikat, vadelmat, pensasmustikat ja muut marjat sekä lähiruoka herkut toimitettuina Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere.

 Helpoin tapa saada laadukasta sesonkiruokaa on käyttää Marjataxia. Toimitamme mansikkaa, vadelmaa, pensasmustikkaa, mustikkaa ja muita herkkuja Helsingin, Espoon ja Vantaan sekä Turun ja Tampereen alueella laatua arvostaville asiakkaillemme. Tilaa nyt verkkokaupastamme huippuhyvät marjat, eettisesti tuotetut kananmunat ja muut herkut. Edullista, helppoa, ympäristöystävällistä ja takuulla laadukasta!

Nouto Marjataxin pysäkiltä 

Marjataxi toimittaa tilauksesi valitsemaasi noutopisteeseen veloituksetta. Pysäkkejä on yli 100 Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. 
 
 JAOT PK-SEUDUN PYSÄKEILLE, AIKATAULUT KLIKKAA TÄSTÄ.  
MA 13.12. Jollas, Kaitalahti, Laajasalo, Herttoniemenranta, Herttoniemi, Roihuvuori, Vartiokylä, Vuosaari, Aurinkolahti, Kulosaari, Kalasatama, Vallila, Konepaja. 
TI 14.12. Töölö, Pikku Huopalahti, Munkkiniemi, Haaga, Pajamäki, Leppävaara, Pakila, Myyrmäki, Kivistö, Ylästö, Käpylä.
KE 15.12. Nikkilä, Söderkulla, Puistola, Tapanila, Rajakylä, Viikki, Viikinmäki, Oulunkylä, Arabia.
TO 16.12. Katajanokka, Punavuori, Jätkäsaari, Lauttasaari, Tapiola, Haukilahti, Olari, Kauklahti, Espoo keskus, Kauniainen,  Niipperi.
 
UUSI PV TULOSSA: Myllykylä, Hakunila, Korso, Rekola, Leinelä, Tammisto, Kannelmäki, Pasila, Kallio.
 
MUUT REITIT AIKATAULUT 
 
UUSI PÄIVÄ TULOSSA: Hyvinkää-Tampere-Pirkkala
Tammikuu: Lohja-Salo-Turku-Naantali
 
KOTIINKULJETUS 9,90€ min. 40€ tilaukset
Kuljetuksia joustavasti, otamme yhteyttä tilauksen jälkeen ajankohdan sopimiseksi. 

Olemme pieni perheyritys ja tavoitat meidät nopeasti sähköpostitse: [email protected]

 HETI LADATTAVAT SÄHKÖISET LAHJAKORTIT

 Voit hankkia 50€ lahjakortteja. Tilaus onnistuu osoitteessa: https://holvi.com/shop/marjapuoti/product/56e9129f782ad51df5449d1574ce269d/

Saat heti maksettuasi ladattavan pdf-tiedoston, jonka voi tulostaa tai lähettää lahjan saajalle. Nopeaa, helppoa ja taatusti pidetty lahja!