Blogi

- - Yleinen
mansikat toimitus helsinki, espoo, vantaa

Mansikkasato on lämpimän kevään johdosta runsaasti etuajassa. Lämmön vuoksi mansikka saattaa viime vuoden tapaan kukkia koko maassa samanaikaisesti, mikä johti viime kesänäkin marjojen kypsymiseen yhdellä kertaa.

Pakastamisen kanssa ei siis kannata viivytellä, jotta saa hinta-laatusuhteeltaan parasta marjaa pakkaseen, vaan mansikat on suositeltavaa hankkia heti satokauden alussa. Helpoin tapa saada laadukkaat marjat on käyttää Marjataxia. Voit tehdä tilauksen suoraan nettikaupassamme ja Marjataxi toimittaa tilauksesi valitsemaasi noutopisteeseen veloituksetta. Yli 10 laatikon tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja suoraan kotiisi Helsingin, Espoon, Vantaan, Karkkilan, Vihdin ja Nummelan alueella. Edullista, helppoa, ympäristöystävällistä ja takuulla tuoretta! Tee tilauksesi jo tänään!

Mansikat ja muut marjat toimitettuna Helsinki, Espoo ja Vantaa.